Skadeservice man kan forstå

Rotterengøring, skadeservice og vinterservice man kan forstå

Vores Services

Vi hjælper dig med at holde din ejendom og området omkring i god stand

Rotterengøring

Når rotten har været på uventet besøg rykker vi ud og yder professionel service inden for rengøring og desinficering efter rotter.

Skadeservice

Hvad enten det drejer sig om vandskade, stormskade, brandskade eller hærværksskade, så står vi klar til rykke ud og afhjælpe dig med skaderne.

Vinterservice

Asterix Consult er din servicepartner, når det gælder om at vedligeholde ejendommen. Vi klarer blandt ande snerydning og bygningsvedligeholdelse.

Udlejning af maskiner

Står du og mangler en maskine? Så tilbyder vi udlejning af vores professionelle maskiner som affugtere, vandstøvsugere og rondelslibere.

Hvem er vi

Asterix Consult har opbygget stor erfaring, høj faglig kompetence samt indgangsvinkel til skadeservice og bekæmpelse af alle typer skader på bygninger, indbo, materiel etc.

Det gælder både den akutte følgeskadeindsats samt skadebegrænsning, og rengøring. Skadeservice udføres professionelt af erfarne medarbejdere, med baggrund i mange års arbejde med skadeservice, og som løbende er på kursus.

Vi er en ansvarsbevidst virksomhed, som de seneste år har investeret i miljøvenlige maskiner, værktøjer og nu el-biler. Ligeledes når vi udfører opgaver, bliver der taget stilling til hver enkelt opgave, hvor vi vil vælge de mest miljøvenlige produkter. Ligeledes har vi valgt at alt vores slidte beklædning, viskestykker, mobber og fiberklude bliver indleveret til genanvendelse. Vi vil gerne tage ansvar for miljøet, så vores børnebørn ikke skal rydde op efter vores generation.

Se vores vurdering fra arbejdstilsynet. Vi har grøn smiley.

Mere end 15 års erfaring

Vi har hjulpet tusindvis af kunder med at holde deres ejendom og området omkring i god stand.

Rengøring og desinficering efter rotter
2.084

Rotter har og er et stort problem, vi har specialiseret os inden for de sidste 6 år, at udføre rotte rengøring, oprydning efter besøg i privaten, forretningen, ejerforeningen, kontoret eller lageret. Opgaven har været stødt stigende og vi beskæftiger i dag 4 mand og 2 indsatsbiler.

Skadeservice
91

Brandskade – Vandskade – indbrudsskade. vi har udført mange forskellige skadeopgaver i alle nuancer, vi har vores egen lager med alt det som skal bruges i sådan en situation. her har vi også en del indsatsbiler til rådighed.

Ejendomsservice
88

Èn leverandør til alt forefaldende arbejde og faste services på jeres ejendom. Vi har døgnbemanding og rykker gerne ud for at fikse såvel vandrør som problemer med strømmen. Mange bestyrelser bruger os eksempelvis til trappevask eller traditionelt viceværtsarbejde.

Maskinudlejning
95

Vi har en stor maskinpark, som vi naturligvis lejer ud. Alle vores maskiner er altid serviceret og klar til drift, så står i og har bruge for en at de maskiner vi har, så skriv eller ring for at få en pris.